Домейни

Вашият домейн е Вашата Интернет самоличност. Като буквена алтернатива на IP адреса на сайта, домейнът ви прави лесно откриваеми в глобалната мрежа. Домейнът може да съдържа името на Вашия бизнес или част от него, или наименованието на Вашата дейност.

* Всички цени са с включено ДДС

Проверка на домейнТова е уникално име, което води към конкретна уеб страница. Домейн е английска дума и означава „област, владение, територия”. В Интернет не съществуват два напълно еднакви домейна. Ако желаното от Вас име е заето, ще трябва да изберете друго разширение или да промените самия домейн.
Разбира се, че можете. Имайте предвид, че единствено Вие можете да инициирате и да завършите процеса по трансфериране. Обърнете се към нашите специалисти за съдействие по трансфера. Ние Ви помогнем с удоволствие!
Препоръчваме Ви да си изберете домейн име, което е кратко, запомнящо се и лесно за изписване. Разбира се, трябва и да е свързано с бизнеса Ви или личните Ви интереси. Тъй като е много вероятно .COM името, което искате, да е заето, ние Ви предлагаме и други разширения, от които можете да избирате.

Ние правим бизнеса ви дигитален, а успеха ви – постижим.

Ако качеството е основен приоритет във вашата професионална дейност, в лицето на нашия екип ще намерите партньорите, от които винаги сте имали нужда. Оставете се в ръцете на експерти, за да получите експертна оценка и помощ в дигитализирането на вашия бизнес или проект.