Със създаването на качествен и ефективен за бизнеса ви уеб сайт – с модерна визия и удобна инфраструктура – не приключват задълженията ви по утвърждаване на стабилно и конкурентно онлайн присъствие на вашата компания. И най-добре изграденият и оптимизиран уеб сайт изисква последваща поддръжка, особено ако сред служителите ви липсват технически грамотни компютърни специалисти, които могат да извършват всички или поне част от действията по този процес.


Нашият екип разработи висококачествена и гарантираща оптимални резултати комплексна услуга по поддръжка на уеб сайт. Услугата ни е разделена на два типа с конкретни технически и маркетингови дейности. Като наш клиент вие можете да избирате от кои да се възползвате и да включите в заявката си към нашия екип.

Поддръжка на уеб сайт

Административна поддръжка

Постоянно и целесъобразно обновяване на съдържание в сайта. Въпреки че съвременните уеб сайтове са с максимално опростен административен панел, ако нямате опит с администриране на уеб съдържание, ви препоръчваме да се доверите на професионалисти за извършването на ефикасна административна поддръжка. Екипът ни предлага качване на материали, снимки, продукти, а също така и тяхното редактиране, оформление и разположение.

Техническа поддръжка

В повечето случаи тя покрива голяма част от задачите на административната поддръжка, но отговаря и за разрешаване на чисто технически проблеми и системни неизправности на сайта. Този вид поддръжка е единственият начин за бързо и навременно реагиране при грешки и системни бъгове, изискващи промяна по кода. Към техническата поддръжка, по желание, можем да включим и допълнителната услуга, мониторинг на уеб сайта.

Пакети

Административна поддръжка

Startup Admin

100лв./м. без ДДС
2 часа на месец

Advanced Admin

250лв./м. без ДДС
5 часа на месец

Техническа поддръжка

Startup Tech

117лв./м. без ДДС
2 часа на месец

Advanced Tech

281лв./м. без ДДС
5 часа на месец

* Минимален срок на договор/ангажираност - 6 месеца.

Поддръжка на сайт

Компанията ни предлага достъпни и разумни пакетни цени за всеки отделен вид поддръжка на уеб сайт. Крайната цена винаги се уточнява в детайли след разговор между клиента и наш консултант или специалист по поддръжката. Ние можем да ви предложим изгодни абонаментни планове, както и опцията за почасова поддръжка.

Разчитайте на нас и екипа ни за професионална поддръжка на вашия уеб сайт без значение дали той е бил изработен от нас, или не. Ние гарантираме приоритетна техническа и административна поддръжка, както и ефикасна помощ при системни или инцидентни нередности. Не се колебайте да зададете своите въпроси, както и да изпратите запитванията си до нашия екип по всяко време!

Очакваме вашите запитвания за поддръжка на уеб сайт.

Ние правим бизнеса ви дигитален, а успеха ви – постижим.

Ако качеството е основен приоритет във вашата професионална дейност, в лицето на нашия екип ще намерите партньорите, от които винаги сте имали нужда. Оставете се в ръцете на експерти, за да получите експертна оценка и помощ в дигитализирането на вашия бизнес или проект.