Изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайт Нашата професионална услуга за изработка на уеб сайт ще покрие изцяло и най-високите ви изисквания. Ние разполагаме с богат опит и надежден екип в областта. Специалистите ни работят съвестно и отговорно, според последните актуални тенденции в сферата и спазвайки признатите международни стандарти. Ние нямаме ограничения в типа или сложността на вашия проект за уеб сайт. Гоним съвършенството, без да забравяме и най-малкия детайл в подадените от клиентите ни инструкции.

Как работи нашата услуга за изработка на уеб сайт

За да се възползвате от висококачествената ни услуга за изработка на уеб сайт е нужно просто да се свържете с нас и да изложите своята идея и виждания. Най-общо казано, процесът по създаване на вашата страница преминава през четирите фундаментални стъпки за постигане на максимално добър и задоволяващ краен резултат:


1. Запитване

Свържете се с нас, за да обсъдим идеята за вашия проект както и бизнес специфики. Ние ще ви дадем конкретна оферта, включително срок и цена за изпълнение.

2. Задание

За нас е важно да създадем оптимална функционалност за вашия уебсайт (новини, категории, блог секция, за нас и т.н.). Същевременно се стремим клиентите ни винаги да са наясно какво ще получат. Ето защо при формирането на заданието за изработка на уеб сайт специалистите ни влизат в детайлен диалог с всеки отделен клиент. Подхождаме с повишено внимание към всеки индивидуален проект и обсъждаме подробностите с клиентите си.

3. Проектиране

Стремим се да ви предложим креативен и запомнящ се дизайн, с който да се откроите сред конкурентите. Създаваме удобен и лесен за боравене административен панел, като едновременно с това подхождаме с повишено внимание към плануваната стратегия за сигурност и защита на вашия уеб сайт.

4. Изграждане

Нашият екип работи изключително бързо, без да прави компромис с качеството и допълнителните инструкции, предоставени от клиента в хода на изработката


Защо да се доверите на нашата експертна услуга за изработка на уеб сайт

Ако търсите перфектното съотношение между цена и качество за услугата изработка на уеб сайт, не подминавайте предложението ни. Ние ви гарантираме пълна конфиденциалност на вашия бизнес проект, разбиране спрямо вижданията ви за стратегията за действие и последваща поддръжка в случай на проблем или необходимост от менажиране на вашия сайт. И това не е всичко. Услугата ни пристига и със следните специални предимства:


CMS административен панел

CMS - Content Management System (система за управление на съдържанието). Уеб сайт с CMS система Ви предоставя богата функционалност и удобство за лесно управление на съдържанието във всички страници от сайта. За по-лесно и удобно управление на съдържанието, във всеки уеб сайт интегрираме редактор чрез който можете да оформяте текст, да добавяте изображения и други. Редакторът е много близик по функционалност на Microsoft Word, което го прави лесен за използване.

Респонсив дизайн

Респонсив дизайнът е нещо задължително за всеки уеб сайт. Глобалните тенденции за използването на мобилни устройства за сърфиране нарастват постоянно. Вече е факт, че по-големия процент на интернет сърфирането е от мобилни телефони. През април 2015 г. Google официално обяви, че дава преоритет на уеб сайтове, които се визуализират добре на смартфони и други мобилни устройства. От Google разработиха нов googlebot "Mobilegeddon", който засяга резултатите при търсения от мобилно устройство.

  • Специален подход към всеки един проект
  • Креативна визия, уникална единствено за вашия сайт
  • Пълна оптимизация както за посещения, така и за сървърно натоварване
Колко ще струва?

Цената за изработка на сайт е индивидуална според всеки уеб сайт. Необходимо е да изпратите запитване с техническо задание. В заданието трябва да опишете идеята на сайта, желания уеб дизайн, раздели и функционалности. Можете да изпратите вашето запитване от тук.

Ние се стремим не просто да създаваме уеб сайтове. Целта ни е да бъдем в полза на всеки индивидуален клиент, без да изискваме от него да е наясно с материята. Работим бързо, разясняваме ви бавно и съумяваме заедно да направим успешна стъпка за онлайн присъствието ви.

Ние правим бизнеса ви дигитален, а успеха ви – постижим.

Ако качеството е основен приоритет във вашата професионална дейност, в лицето на нашия екип ще намерите партньорите, от които винаги сте имали нужда. Оставете се в ръцете на експерти, за да получите експертна оценка и помощ в дигитализирането на вашия бизнес или проект.