Новите технологии и дигитализацията променя света постоянно. Търговията се променя също. В днешни дни онлайн търговията е вече не просто начин да изпъкнете пред конкурентите, а задължително условие, за да се наложите на пазара и гаранция, че ще бъдете забелязани от потенциалните си клиенти.

Онлайн магазин

За да отговорите на новите стандарти в търговията, разчитайте на нас и нашата висококачествена и комплексна услуга за създаване на онлайн магазин. Ние предлагаме гъвкави решения, индивидуален подход към всеки проект и изключително богата базова функционалност за вашия бизнес в интернет пространството. Мисията ни надхвърля идеята да проправим път за вас към онлайн търговията. Ние вярваме в свойства да оптимизира бизнес разходите и човешкия ресурс и ги имплементираме по най-ефикасния начин във всеки създаден от нас онлайн магазин.  За целта разполагаме с нужния опит, търпение и разбиране към клиента, пълен набор от умения и време, което да посветим на вашия проект.


Безгранично надграждане на всеки онлайн магазин

Колкото повече се развива вашия бизнес онлайн, толкова повече нарастват и нуждите за надграждане и къстамизирани решения към всеки проект. Платформите, които изработваме имат неограничена възможност за надграждане.


Вярваме, че системният и детайлен подход е нашият коз в борбата срещу конкуренцията в сферата на онлайн търговията. Онлайн магазините, които създаваме, следват принципа за оптималност, комфорт при експлоатация – както за вашите клиенти, така и за вас, нашите клиенти – и разбира се, оригинална визия.

Кодът зад направените от нас онлайн магазини е SEO стандартизиран, което го прави лесен за четене и индексиране от търсачки като Google. Всяка страница или продукт може да имат свои собствени META тагове, като ключови думи, описание и заглавие. Това ще помогне за СЕО оптимизацията на онлайн магазина и ще се изкачи до водещи позиции в търсещите машини. В последствие ще получите търсения качествен органичен трафик. Компанията ни предлага изработка на онлайн магазини, които са on-page оптимизирани.

Онлайн магазин цена


  • Предлагаме както стандартни онлайн магазини за директни продажби, така и решения за интеграция с ERP системи или други софтуери.
  • Пълно съответствие с международните стандарти за онлайн търговия. Черпим идеи и вдъхновение от лидерите в бранша и не спираме да се развиваме.
  • Винаги взимаме под внимание всяко устройство, използвано за достъп до онлайн магазина, за да предоставим на крайния потребител оптимално привлекателна и удобна среда за пазаруване.
  • Създаваме страхотни продуктови каталози. Винаги предварително определяме най-подходящата визия и инфраструктура за подредбата на вашите продукти и услуги според нишата, бизнес философията и вашите таргет потребители.
  • Интеграция със складови програми и други външни услуги, работещи по посока на оптимизация и организация на вашата търговия.
  • Максимална сигурност и защита благодарение на високоефективните ни системи, гарантиращи неприкосновеност на вашата база данни.

Онлайн магазинът, който ще създадем за вас бързо и качествено, ще бъде изцяло оптимизиран за търсачки като Google, ще носи посланието на модерната интернет търговия, ще гарантира лекота при експлоатация, а освен това ние, ще останем на разположение за поддръжка и помощ. Поръчайте своя онлайн магазин от нас сега.

Ние правим бизнеса ви дигитален, а успеха ви – постижим.

Ако качеството е основен приоритет във вашата професионална дейност, в лицето на нашия екип ще намерите партньорите, от които винаги сте имали нужда. Оставете се в ръцете на експерти, за да получите експертна оценка и помощ в дигитализирането на вашия бизнес или проект.